تاریخ : شنبه, ۱۶ فروردین , ۱۴۰۴ Saturday, 5 April , 2025
0

با شوهر شکاک و سخت‌گیر چگونه رفتار کنیم؟

  • کد خبر : 66961
  • 19 آذر 1403 - 15:00
با شوهر شکاک و سخت‌گیر چگونه رفتار کنیم؟
اگر شوهرتان مدام سخت‌گیری می‌کند، به همه چیز گیر می‌دهد و یا مشکوک است، شما باید بدانید با او چه برخوردی داشته باشید تا رفتارش را تغییر دهد.

«صبح من» با همسرداری: اگر شوهرتان مدام سخت‌گیری می‌کند، به همه چیز گیر می‌دهد و یا مشکوک است، شما باید بدانید با او چه برخوردی داشته باشید تا رفتارش را تغییر دهد.

به گزارش مجله‌ی خبری «صبح من»، بعد از ازدواج و تشکیل زندگی مشترک، زن و مرد باید همراه و همدم یکدیگر باشند و در تمامی سختی‌ها و مشکلات در کنار یکدیگر به حل آن بپردازند اما برخی از مردها به جای اینکه در سختی‌ها کنار همسرشان باشند، در بسیاری از مواقع خودشان سبب بروز مشکلاتی می‌شوند، مشکلاتی که از رفتار خودخواهانه و ریاست طلبانه آنها نشات می‌گیرد.

برقراری ارتباط با این مردان سخت‌گیر و ریاست‌طلب بسیار مشکل است بدون شک زندگی با چنین مردی مهارت زیادی می‌خواهد که البته امکان پذیر است. چنانچه پس از ازدواج رفتاری خودخواهانه و ریاست طلبانه در همسرتان مشاهده کردید، بدانید که تنها نیستید و بسیاری از زنان دیگر هم با این مشکل مواجه اند! در این بخش از نمناک راهکارهایی را برای مقابله با این مردان برای شما ارائه دهیم.

ویژگی شخصیتی همسر سخت‌گیر

  • شوهران سخت‌گیر مدام نگران از دست دادن دارایی های شخصی خود از جمله همسرشان هستند زیرا احساس ناامنی و مالکیت شدیدی دارند بنابراین همیشه همه چیز باید تحت نظر و کنترل آنها باشد.
  • همسر سخت‌گیر در بسیاری از مواقع، دچار شک و بدگمانی می‌شود و پیام‌ها و تماس‌های موبایل همسر خود را چک می‌کند.
  • همسر سخت‌گیر تمایل دارد همیشه از شما باخبر باشد و به همین دلیل چند دقیقه و یا هر چند ساعت یک بار با شما تماس گرفته و یا برایتان پیامک می‌فرستد.
  • از ویژگی همسران سخت‌گیر آن است که وقتی همسرشان قصد بیرون رفتن با دوستان خود را دارد او مخالفت کرده و سبب بروز مشکلاتی برای آنها می‌شود و اوقات تلخی به وجود می‌آورد.
  • فرد سخت‌گیر نمی تواند تحمل کند که همسرش با جنس مخالف صحبت نماید و به همسر خود مشکوک می‌شود.

چگونگی برخورد صحیح با شوهر سخت‌گیر

برای جلوگیری از سخت‌گیری‌‏های غیرمعقول همسر گفتگوی فرهنگی و اخلاقی می‌تواند تاثیر گذار باشد زیرا طبق آنچه بارها در بخش سبک زندگی نمناک اشاره شد در برخی از مواقع زن رفتارهای مرد را به عنوان عوامل تعصب و سخت‌گیری می‏شناسد در حالی که مردان آن‏ها را سخت‌گیری نمی‏دانند. بهتر است برای به حداقل رسیدن تعصبات مرد و رشد فکری شوهر جلسات مشورتی بین زن و شوهربرگزار شود.

بسیاری از مردان هیچ شوهری زیر بار این مسئله که سخت‌گیر و ریاست طلبند، نمی روند و مبنای سخت‌گیری خود را بر اساس دلسوزی و مهربانی، محافظت و مراقبت می‌گذارند. برای درک دیدگاه شما سعی کنید با یک صحبت منطقی اشتباهاتش در چند روز گذشته را دقیق و با ذکر مثال به او گوشزد کنید. بهتر است با همسرتان به صحبت احساسی نپردازید.

پس از صحبت و ارائه نظرتان به شوهرتان توقع تغییر رفتار سریع او را نداشته باشید و بدانید او باز هم اشتباهاتش را تکرار خواهد کرد بنابراین صبور و بخشنده باشید و هر بار مسئله را به او یادآوری کنید تا مسئله فراموش نشود. بدانید مهمترین گام یادآوری است.

برخی از مواقع مردها نسبت به اعمالشان احساس خوبی دارند و به ترک و تغییر رفتار خود تمایلی ندارند زیرا انجام این کارها برای او عادت شده و ترک عادت خیلی دشوار است. این مردها بر این باورند که همسرشان به زودی به این کارها و رفتارها عادت می‌کند و آنها وخامت اوضاع خود را درک نمی کنند.

هنگامی که همسرتان این دیدگاه را به رفتار خود داشت و راضی به تغییر رفتار خود نبود به او تذکر دهید که در صورت ادامه این رفتار شما هم رفتارتان تغییر می‌کند و این مسئله را به والدین خود یا او می‌گویید.

همسرتان سخت‌گیر است یا مبتلا به پارانویید؟!

در بسیاری از مردان سخت‌گیری و شکاکی و حساسیت به علت روحیه خاص و آموزش‌های اجتماعی و خانوادگی است اما برخی از رفتارها در مردان به علت بیماری به نام پارانویا است که تشخیص سخت‌گیری و پارانویا از هم بسیار مشکل است.

افراد مبتلا به پارانویا یا بدبینی مدام توهم توطئه دارند و فکر می‌کنند دیگران نیت واقعی خود را به آنها نشان نمی دهند و همیشه چیزی را از آنان پنهان می‌کنند به همین علت مدام در حال کنترل و کنجکاوی در کار دیگرانند تا مبادا از کسی رودست بخورند.

پارانویید‌ها افراد باهوشی هستند که رفتار بیمارگونه ایاز خود نشان نمی دهند . همه چیز زیر نظر و کنترل آنهاست و کوچکترین چیزی از دید آنها پنهان نمی ماند.

پارانویا به دو شکل مشاهده می‌شود. اختلال شخصیت پارانوییدی :در آن چنانچه در نمناک توضیح داده شده است فرد به همه مشکوک است و فکر می‌کند دیگران برای او نقشه می‌کشند و چیزهایی را از او پنهان می‌کنند. این فرد با رفتار و شک خود دیگران را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد.

شکل دیگر این مشکل، فاز بیمارگونه پارانویا است که همراه با توهم و هذیان است و که فرد برای برطرف کردن این شک‌ها و توهمات دست به کارهای عجیب و پرخطری می‌زند.این اختلال پارانوییدی در فرد، سبب دشوار شدن زندگی شخصی و اجتماعی او و اطرافیانش می‌شود.

آیا شوهر سخت‌گیر من، بیمار است؟

تشخیص پارانویید بودن یک فرد توسط مشاور و روانشناس تعیین می‌شود. بادیدن این نشانه‌ها همراه همسرتان به مشاور مراجعه کنید و مراقب باشید او شک نکند که شما و مشاور برای او نقشه ای دارید و تبانی کرده اید.

درمان اختلال شخصیتی پارانوییدی بسیار سخت است پس اگر در زمان نامزدی در همسرتان نشانه های این بیماری را دیدید، بی توجه از کنار آن عبور نکنید و قبل از ادامه نامزدی، حتما با مشاور صحبت کنید زیرا جدایی در دوران نامزدی بهتر از طلاق بعد از ازدواج است.

لینک کوتاه : https://sobheman.com/?p=66961
  • منبع : نمناک
  • 113 بازدید

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.