«صبح من» با زیبایی: اگر به دنبال طراوت و زیبایی پوست خود هستید، کافی است از ماسکهای آرایشی صورت استفاده کنید که یکی از مهمترین محصولات مراقبت از پوست هستند.
به گزارش مجلهی خبری «صبح من»، ممکن است سوالات زیادی در مورد این ماسکها برای شما پیش بیاید و اینکه مناسبترین ماسک صورت متناسب با نوع پوست و نیاز شما چیست؟ در ادامه، هر آنچه را که باید در مورد ماسکهای صورت و روشهای استفاده از آنها بدانید، مرور میکنیم.
ماسک صورت چیست؟
ماسک صورت یکی از محصولات رایج مراقبت از پوست است که دارای ترکیبات فعالی با هدف افزایش سلامت پوست و ایجاد درخشندگی و شادابی در آن میباشد. مشابه سایر محصولات مراقبت از پوست، این ماسکها بسته به ترکیبات استفاده شده، فواید متفاوتی برای پوست دارند. هنگام انتخاب بهترین ماسک صورت، باید بین دو معیار اصلی تمایز قائل شوید: ماده موثره ماسک و نوع پوست.
کاربردهای انواع ماسک صورت
ماسک مرطوبکننده صورت: این نوع ماسک معمولاً دارای مواد مرطوبکننده بسیار مؤثر و قوی (شی باتر، روغن جوانه گندم، اسید هیالورونیک، ویتامینها) است که به آرامی پوست را نرم میکند و برای انواع پوست به ویژه پوستهای خشک مناسب است. ماسک مرطوبکننده در زمستان که پوست از سرما و گرما رنج میبرد و یا بعد از تابستان برای جبران آسیبهای ناشی از نور خورشید، بسیار مناسب است.
ماسک پاک کننده صورت: این ماسک از خاک رس و اکسید روی تشکیل شده است که چربی اضافی و آلودگیها را از بین میبرد، منافذ را سفت میکند و بافت پوست را بهبود میبخشد.
ماسک لیفتینگ صورت: این ماسک دارای مواد موثری برای سفت کردن پوست است، خواص آنتی اکسیدانی دارد و به سفت شدن پوست و جلوگیری از افتادگی آن کمک میکند.
ماسک تسکیندهنده صورت: این نوع ماسک صورت برای پوستهای حساس مناسب است و از اسانسها و گیاهان (بابونه، گل رز) تشکیل شده است. همچنین بسیار مرطوب کننده است. این ماسک گرفتگی صورت را از بین میبرد و پوست را نرم و آرام میکند.
ماسک سفیدکننده صورت: فرمول آن حاوی خواص روشنکننده پوست است که در کاهش توزیع ناهموار ملانین در سطح پوست موثر است. این ماسک، به یکسان شدن رنگ پوست کمک میکند.
ماسک صورت شب: ماسک صورت شب برای کمک به نفوذ بیشتر مواد در هنگام خواب به پوست، به عنوان سدی در برابر کثیفی و گرد و غبار که باعث بسته شدن منافذ پوست میشود، عمل میکند. این ماسک به طور معمول باید بعدازظهرها استفاده شود و با توجه به ترکیب آن، به مدت ۳۰ دقیقه یا در طول شب بدون شستن روی پوست باقی بماند تا به عمق پوست نفوذ کند.
انواع ماسک صورت
ماسک خاک رس: این ماسک با جذب چربیهای اضافی و ناخالصیها از پوست، آن را تمیز و شاداب میکند، به کاهش ظاهر منافذ کمک میکند و یکی از ماسکهای مناسب برای پوستهای چرب یا مستعد آکنه به شمار میرود.
ماسک صورت ورقهای: این ماسک از موادی مانند پنبه یا سلولز ساخته میشود و برای مرطوب کردن پوست، عالی است. ماسک ورقهای روشن کننده و ضد پیری پوست است و باید قبل از استفاده، در سرم خیس شود.
ماسک ژل: این نوع ماسک، مرطوبکننده و تسکین دهنده بوده و اغلب دارای موادی مانند اسید هیالورونیک، آلوئه ورا یا عصاره خیار است که به تسکین و مرطوب شدن پوست کمک میکند. ماسک ژل به ویژه برای انواع پوستهای خشک یا حساس مفید است.
ماسک لایهبردار: این ماسک دارای موادی مانند آلفا هیدروکسی اسیدها (AHAs) یا بتا هیدروکسی اسیدها (BHAs) است که به رها شدن پوست از شر سلولهای مرده، کمک میکند. یک ماسک لایه بردار میتواند بافت و درخشندگی پوست را بهبود بخشد و همچنین به درمان مشکلاتی مانند آکنه یا هایپرپیگمانتاسیون کمک کند.
ماسک کرم: این ماسک اغلب حاوی مواد مغذی مانند کره شی، روغن جوجوبا یا ویتامین E است که به مرطوب شدن و نرم شدن پوست کمک میکند و برای پوستهای خشک بسیار ایدهآل است.
ماسک صورت را با توجه به نوع پوست خود انتخاب کنید
روش استفاده از ماسک صورت، بسته به نوع پوست و نیاز شما متفاوت است. برای بهرهمندی از خواص زیبایی شناختی ماسک صورت، باید موارد زیر را در نظر بگیرید:
پوستهای معمولی: بسته به شرایط پوستی، میتوان از انواع ماسکها بهره گرفت.
پوستهای مختلط یا چرب: باید سبوم اضافی را از پوست خود پاک کنید. استفاده از ماسکهای پاککننده و ضدعفونیکننده توصیه میشود.
پوستهای خشک یا حساس: از ماسک مرطوبکننده استفاده کنید زیرا پوست شما شکننده است.
در پایان باید به یک نکته اشاره کنیم و آن اینکه ماسکهای پاک کننده صورت معمولا حاوی مواد فعالی هستند که روغن را جذب میکنند یا حاوی مقدار مشخصی خاک رس هستند. این ماسکها نباید بیش از ۱۵ دقیقه استفاده شوند، زیرا به سرعت روغن را جذب میکنند، رطوبت را از پوست میگیرند و پوست را خشک میکنند. بنابراین، اگر پوست شما خشک یا حساس است، استفاده از آن، توصیه نمیشود. با این حال، این نوع ماسکها، برای پوستهای چرب مختلط عالی است.
ترجمه و تنظیم: مجلهی خبری «صبح من» ـ استفاده از مطلب تنها با ذکر منبع، مجاز است.
اخبار «صبح من» را در بله و ایتا دنبال کنید:
کانال «صبح من» در بله:
https://ble.ir/sobheman
کانال «صبح من» در ایتا:
https://eitaa.com/Sobheman