تاریخ : سه شنبه, ۲۶ فروردین , ۱۴۰۴ Tuesday, 15 April , 2025
0
قسمت اول:

معرفی بهترین بازی های بدون پایان برای کامپیوتر

  • کد خبر : 75077
  • 25 فروردین 1404 - 11:00
معرفی بهترین بازی های بدون پایان برای کامپیوتر
در این مقاله ما تصمیم گرفته‌ایم تا نگاهی داشته باشیم به برخی از بهترین بازی‌های بی‌پایانی که کاربران می‌توانند ساعت‌ها، روزها و حتی سال‌ها از تجربه آن‌ها لذت ببرند؛ از مجموعه‌های بسیار قدیمی تتریس و Space Invader گرفته تا بازی‌های جدیدتر همانند ماینکرفت، No Man's Sky و حتی فال‌اوت 76 که هرکدام به‌نحوی شما را در دنیای عظیم خود قرار می‌دهند و درواقع این شما هستید که تصمیم می‌گیرید تا چه زمانی دست از تجربه آن‌ها بکشید! پس در ادامه با ما همراه باشید.

«صبح من» با بازی: در زمان‌های دور که تعداد بازی های ویدیویی به اندازه امروز نبود و بازیکنان انتخاب‌های چندانی برای سرگرم شدن نداشتند، توسعه‌دهندگان معمولا بازی‌هایی می‌ساختند که از روایت داستانی خاصی بهره نمی‌بردند و هیچوقت هم به پایان نمی‌رسیدند.

به گزارش مجله خبری «صبح من»، در واقع این بازی‌ها اکثر اوقات روی دستگاه‌های آرکید عرضه می‌شدند و هدف اصلی بازیکنان از تجربه آن‌ها ثبت رکورد و رسیدن به بالاترین رتبه در جدول امتیازات بود. با گذشت زمان، رشد صنعت ویدیو گیمینگ و پیرو آن افزایش تعداد بازی‌های ویدیویی، این بازی‌ها کم‌کم جای خود را به آثار داستان‌محوری دادند که بازیکنان پس اتمام آن‌ها می‌توانستند با خیالت راحت آن را کنار گذاشته و به سراغ اثر بعدی بروند. البته که در سال‌های اخیر توسعه‌دهندگان با گسترش ارتباطات اینترنتی ترجیح دادند تا باری دیگر و این‌بار با عرضه بازی‌های چندنفره بازیکنان را مدت‌ها در دنیای بازی‌های خود درگیر کنند و به‌شکلی جدید تعداد کاربران برای تجربه آثار خود مشتاق نگه دارند.

در این مقاله ما تصمیم گرفته‌ایم تا نگاهی داشته باشیم به برخی از بهترین بازی‌های بی‌پایانی که کاربران می‌توانند ساعت‌ها، روزها و حتی سال‌ها از تجربه آن‌ها لذت ببرند؛ از مجموعه‌های بسیار قدیمی تتریس و Space Invader گرفته تا بازی‌های جدیدتر همانند ماینکرفت، No Man’s Sky و حتی فال‌اوت ۷۶ که هرکدام به‌نحوی شما را در دنیای عظیم خود قرار می‌دهند و درواقع این شما هستید که تصمیم می‌گیرید تا چه زمانی دست از تجربه آن‌ها بکشید! پس در ادامه با ما همراه باشید.

Audiosurf

  • سازنده و ناشر: Dylan Fitterer / شرکت Audiosurf
  • سال انتشار: ۲۰۰۸
  • سبک: معمایی، ریتمیک
بازی Audiosurf

یکی از بزرگ‌ترین مشکلات بازی‌های بی‌پایان این است که پس از مدتی برای بازیکنان تکراری می‌شوند و نمی‌توانند با ارائه تنوع کافی در گیم‌پلی خود، بازیکنان را برای مدت‌زمان طولانی سرگرم کنند. تنوع ایجاد کردن می‌تواند به‌وسیله الگوریتم‌های هوشمندانه صورت گیرد، سازندگان به بازی دشمنان بیشتر اضافه کرده یا ازبین‌بردن آن‌ها را دشوارتر کنند، اما درنهایت مخصوصا در بازی‌های تک‌نفره خلق یک اثر بی‌پایان بی‌‌آن‌که گیم‌پلی آن تکراری شود، بسیار دشوار است.

به‌همین منظور Audiosurf این تنوع را با جریان دادن موسیقی‌های گوش‌نواز در تک‌تک مراحل خود انجام داده است. رویکردی که اتفاقا بسیار هم هوشمندانه بوده و در عمل عالی از آب درآمده است و علاقه‌مندان به‌ موسیقی می‌توانند از تجربه تک‌تک لحظات آن لذت ببرند. درواقع Audiosurf یک بازی معمایی ریتمیک قلمداد می‌شود که بازیکنان در آن باید در حین پخش موسیقی سوار یک کشتی فضایی شوند و با مانور دادن در خطوط پیش‌رو به جمع‌آوری بلوک‌های رنگی بپردازند. دنباله این بازی در سال ۲۰۱۵ با اضافه کردن حالت ویک‌بردینگ برای پلتفرم ویندوز و لینوکس عرضه شد.

بیشتر بخوانید: آشنایی با بازی های موبایلی برای تقویت حافظه

Call of Duty 4: Modern Warfare

  • سازنده و ناشر: اینفینیتی وارد / اکتیویژن
  • سال انتشار: ۲۰۰۷
  • سبک: شوتر اول شخص
بازی Call of Duty 4: Modern Warfare

بازی‌های ویدیویی چندنفره از زمان آثاری همچون Pong وجود داشته‌اند، اما واقعیت این است که پس از رشد و گسترش ارتباطات اینترنتی بود که بازیکنان می‌توانستند با دیگر افراد سراسر جهان بازی کنند و از تجربه آثار مختلف به‌صورت چندنفره لذت ببرند. البته که از بین این آثار بازی Modern Warfare از جمله مواردی بود که به افزایش محبوبیت آثار چندنفره کمک بسیاری کرد. در بی‌نظیر بودن بخش تک‌نفره این بازی هیچ شکی وجود ندارد، اما بخش چندنفره این بازی را می‌توان بارها و بارها با دوستان خود بازی کنید و از تجربه آن بی‌اندازه لذت ببرید.

هرکدام از حالت‌های بخش چندنفره وظیفه خاصی را پیش‌روی بازیکنان قرار می‌دهند که آن‌ها برای به‌اتمام رساندن این مأموریت‌ها باید از قبل استراتژی‌های مختلفی را طرح‌ریزی کنند. نسخه ریمستر این بازی در سال ۲۰۱۷ برای پلتفرم‌های نسل جدید عرضه شد و در سال ۲۰۱۹ بود که اکتیویژن نسخه ریبوت آن را در اختیار علاقه‌مندان مجموعه کال آف دیوتی قرار داد.

بیشتر بخوانید: معرفی بهترین بازی های سبک پلیسی در رایانه

Canabalt

  • سازنده و ناشر: ادم سالتزمن / Semi-Secret Software
  • سال انتشار: ۲۰۰۹
  • سبک: رانر بی‌نهایت
بازی Canabalt

چندسالی است که شاهد کم شدن تعداد بازی‌های رانر بی‌نهایت بوده‌ایم و جای خالی این سبک در بین بازی‌های ویدیویی به وضوح حس می‌شود. در این بین در سال ۲۰۰۹ بود که توسعه‌دهنده‌ای به‌نام ادم سالتزمن (Adam Saltsman) یک بازی رانر بی‌نهایت برای پلتفرم فلش توسعه داد که بعدها با پورت شدن به دیگر پلتفرم‌ها از جمله اندروید، iOS و کومودور ۶۴، به اثری ماندگار در این سبک تبدیل شد. درواقع بسیاری بازی Canabalt را جرقه رشد و شکوفایی نسل جدیدی از بازی‌های ویدیویی می‌دانند که بعدها با همین نام رانر بی‌نهایت شناخته شد.

در جریان بازی بازیکنان کنترل یک مرد بی‌نام را به‌عهده می‌گیرند که در ابتدای بازی از پنجره یک اداره روی سقف ساختمانی می‌پرد و شروع به فرار از یک تهدید ناشناس می‌کند. شخصیت بازی همیشه در حال دویدن به سمت جلو است و بازیکنان تنها می‌توانند با زدن دکمه پرش از روی ساختمان‌ها و موانع مختلف بپرند. در طول مسیر هر از گاهی بمب از آسمان پیش‌روی شما قرار می‌گیرند که باید از برخورد با آن‌ها اجتناب کنید. برخلاف بسیاری از بازی‌های پلتفرمر، مراحل این بازی به‌صورت تصادفی ایجاد می‌شوند و ساختمان‌‌های آن را به‌صورت بی‌نهایت پیش‌روی بازیکنان قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: بهترین بازی های پازلی و معمایی گوشی های اندروید

Cities: Skylines

  • سازنده و ناشر: Colossal Order / پارادوکس اینتراکتیو
  • سال انتشار: ۲۰۱۷
  • سبک: شهرسازی
بازی Cities: Skylines

Cities: Skylines یک بازی شبیه‌ساز شهرسازی از استودیو Colossal Order است که بازیکنان در جریان آن می‌توانند از صفر تا صد فرایند ساخت یک شهر و توسعه آن را از نزدیک تجربه کنند. در ابتدای بازی، بازیکنان کار خود را با یک منطقه با ابعاد دو در دو کیلومتر و مقداری پول آغاز می‌کنند. با پیش‌روی در بازی بازیکنان می‌توانند جاده‌ها، مناطق مسکونی، صنعتی و تجاری مختلفی را به‌همراه منابع انرژی برق، آب و غیره به سرزمین خود اضافه کنند. علاوه‌بر سازه‌ها، در سرزمین بازیکنان، مردم مختلفی ساکن هستند که باید برای آن‌ها شغل و محل زندگی ایجاد کرده و رفاه آن‌ها را فراهم کنید.

همانند آثار شهرسازی مشابه، با رشد شهر و اضافه شدن جمعیت آن، ویژگی‌ها و امکانات جدیدی در اختیار شما قرار می‌گیرد که درواقع لازمه تغییر از یک شهر یا منطقه کوچک به یک کلان‌شهر است. علاوه‌بر موارد ذکر شده، بازی از یک سیستم حمل‌ونقل مخصوص بهره می‌برد که به بازیکنان اجازه می‌دهد به‌صورت آزادانه در شهر جاده‌‌سازی کرده و ترافیک خودروها را کنترل کنند. Cities: Skylines یک بازی شهرسازی کامل است که در زمان عرضه با نقدهای بسیار مثبتی از جانب منتقدین روبه‌رو شد و می‌توان آن را یکی از بهترین آثار منتشر شده در سبک شبیه‌ساز زندگی درنظر گرفت.

بیشتر بخوانید: سیری در سری بازی های عصر فرمانروایان (Age of Empires)

Crusader Kings 3

  • سازنده و ناشر: استودیو پارادوکس
  • سال انتشار: ۲۰۲۰
  • سبک: استراتژی، نقش‌آفرینی
بازی Crusader Kings 3

Crusader Kings III یک بازی استراتژی و نقش‌آفرینی جذاب از سری Crusader Kings است که توسط استودیو Paradox در سال ۲۰۲۰ در اختیار کاربران قرار گرفت. همانند نسخه‌های پیشین این مجموعه، این بازی نیز یک اثر استراتژی بزرگ قلمداد می‌شود که وقایع آن در قرون وسطی رخ می‌دهد. در این بازی بازیکنان با قرارگیری در نقش یک شخصیت از یک خاندان مشخص، بازی را آغاز می‌کند و در ادامه با نسل‌های آن داستان را پیش می‌برد. درواقع شما طی قرن‌ها یک سلسله خاندان بزرگ را تشکیل می‌دهید که هرکدام از زیرشاخه‌های آن‌ها معمولا به‌صورت مستقل زندگی خود را پیش می‌برند.

کاراکترهای بازی به‌صورت کاملا سه‌بعدی طراحی شده‌اند و هرکدام خصوصیات و ویژگی‌های شخصیتی منحصربه‌فردی را در اختیار دارند. انتخاب‌های شما می‌تواند روی روحیات شخصیت‌ها اثرگذار باشد و باعث تغییر در روند تصمیم‌گیری آن‌ها شود. نقشه‌ بازی نسبت به نسخه قبل حدود چهاربرابر بزرگ‌تر شده است و مناطق وسیعی همچون اروپا، افریقا، اسیا و شرق دور همانند تبت را شامل می‌شود. پس اگر به‌دنبال اثری استراتژیک روی کامپیوتر می‌گردید که تا مدت‌ها بتواند شما را سرگرم کند، Crusader Kings 3 را از دست ندهید.

بیشتر بخوانید: معرفی بهترین بازی های اکشن در اندروید

Dark Souls

  • سازنده و ناشر: فرام‌سافتور / باندای نامکو
  • سال انتشار: ۲۰۱۱
  • سبک: اکشن نقش‌آفرینی
بازی Dark Souls

شاید حضور دارک سولز در این فهرست کمی عجیب به‌نظر برسد، اما واقعیت این است که زمانی‌که شما در بازی Dark Souls با باس‌های بی‌رحمانه آن (مبارزات تکراری و مداوم خود با Ornstein و Smough را به‌یاد بیاورید) روبه‌رو می‌شوید، بازی برای‌تان به‌شدت بی‌پایان به‌نظر می‌رسد! البته که شاید در دور اول بازی خود باس‌های دیگر همانند Gwyn را شکست داده باشید، اما رویارویی دوباره با آن‌ها در حالت NG+ و امید به دریافت سولز‌های بیشتر، می‌تواند تا ساعت‌ها و روزها شما را درگیر دنیای گسترده و عظیم دارک سولز کند.

نسخه اول دارک سولز در سال ۲۰۱۱ توسط فرام‌سافتور توسعه داده شد و پس از آن شاهد عرضه دو نسخه دیگر از این مجموعه بسیار سخت بودیم که تجربه آن‌ها را به هر بازیکنی به چالش کشیده شدن را دوست دارد، توصیه می‌کنیم. البته نمی‌توان منکر این موضوع شد که علاوه‌بر مجموعه دارک سولز، دیگر بازی‌های استودیو فرام‌سافتور از تکرارپذیری بالایی بهره می‌برند که هرکدام می‌توانند تا مدت‌ها شما را سرگرم خود کنند.

بیشتر بخوانید: معرفی بازی هایی با سبک ماجراجویی در اندروید

Don’t Starve

  • سازنده و ناشر: کلِی اینترتینمنت
  • سال انتشار: ۲۰۱۳
  • سبک: بقا
بازی Don't Starve

Don’t Starve یک بازی سبک بقای جذاب و سرگرم‌کننده از استودیو نام‌آشنای کلی اینترتینمنت است که در جریان آن بازیکنان در نقش کاراکتری به‌نام Wilson ظاهر می‌شوید. ویلسون درواقع یک دانشمند متشخص است که توسط یک هیولا گیر افتاده و به یک دنیای وحشی ناشناخته منتقل شده است. او باید یاد بگیرد تا برای پیدا کردن مسیر بازگشت به خانه، محیط اطراف خود را کشف کند و با موجودات ساکن در آن آشنا شود.

در این بازی شما وارد دنیایی به‌نام Constant با موجودات ناشناخته بسیار گیر افتاده‌اید که هر لحظه خطرات مختلفی انتظارتان را می‌کشد. شما باید منابع مختلف را جمع‌آوری کنید تا آیتم‌ها و سازه‌های گوناگون را بسازید تا بتوانید به طول عمر خود اضافه کنید. هدف اصلی شما در بازی این است که تا جای ممکن ویلسون را زنده نگه دارید. برای انجام این کار شما به ویلسون غذا دهید، او را از لحاظ روحی در وضعیتی مناسب نگه دارید و از یک سری دشمنان فراطبیعی که می‌خواهند او را بکشند، دوری کنید. از نکات جالب توجه این بازی انتشار به‌روزرسانی‌های و نسخه‌های مختلف توسط سازنده است که هرکدام به‌نحوی تجربه‌ای لذت‌بخش و چالش‌برانگیز از Don’t Starve را در اختیار مخاطبان قرار می‌دهند.

بیشتر بخوانید: معرفی بازی های خاطره انگیز رایانه ای

Elite

  • سازنده و ناشر: دیوید برابن، یان بل / Acornsoft
  • سال انتشار: ۱۹۸۴
  • سبک: شبیه‌ساز نبردهای فضایی
بازی Elite

بازی Elite ساخته دیوید برابن (David Braben) و یان بل (Ian Bell) زمانی‌که در سال ۱۹۸۴ عرضه شد در نوع خود بسیار شاهکار بود. این بازی هشت کهکشان کامل را با استفاده از حیله‌های هوشمندانه الگوریتمی درون یک کامپیوتر خانگی کوچک آورده بود و زمانی‌که بازیکنان برای رسیدن به درجه Elite در حال تلاش بودند، حجم وسیعی از فضای کهکشان را برای گشت‌وگذار در اختیار آن‌ها قرار می‌داد. در جریان این بازی بازیکنان کنترل یک سفینه فضایی را به‌عهده می‌گیرند که می‌توانند با استفاده از قابلیت پرش ابرفضایی بین ستارگان سفر کنند.

تاکنون نسخه‌های متعددی از این بازی منتشر شده است که در هرکدام از آن‌ها سازندگان تلاش کرده‌اند تا تجربه‌ای کامل از سفرهای بین کهکشانی را در اختیار مخاطبان خود قرار دهند. آخرین نسخه این مجموعه Elite Dangerous نام دارد که بخش چندنفره را به مجموعه اضافه کرد و در آن بازیکنان شاهد حضور میلیون‌ها ستاره از کهکشان راه شیری هستند.

بیشتر بخوانید: معرفی بهترین بازی های ایرانی در رایانه

EVE Online

  • سازنده و ناشر: CCP Games
  • سال انتشار: ۲۰۰۳
  • سبک: نقش‌آفرینی آنلاین چندنفره
بازی EVE Online

بازی بعدی این فهرست هم به یک اثر سفر بین ستاره‌ای اختصاص دارد. EVE Online اولین‌بار در سال ۲۰۰۳ در اختیار کاربران قرار گرفت و پس از سال‌ها انتشار به‌روزرسانی‌های مختلف حالا با تعداد ۷۸۰۰ سامانه ستاره‌ای به یکی از بزرگ‌ترین بازی‌های نقش‌آفرینی آنلاین چندنفره تبدیل شده است. درواقع این بازی پس از گذشت ۱۴ سال زمان انتشار حالا به‌شدت بزرگ و پیچیده شده است. به‌صورتی که در آن شاهد سیستم اقتصادی و سیاسی منحصربه‌فردی هستیم که درکنار مؤسسه‌های زیادی توسط بازیکنان کنترل می‌شوند، یک جهان به‌شدت گسترده را در اختیار بازیکنان قرار می‌دهند.

از سویی دیگر تعداد زیادی سفینه فضایی، سلاح‌‌ها و روش‌های کسب درآمد در این بازی وجود دارند که درکنار هم می‌توانند ساعت‌ها کاربران را درگیر خود کنند. جالب است بدانید که نبرد B-R5RB یا Bloodbath of B-R5RB به‌عنوان بزرگ‌ترین نبرد آنلاین بازی‌های ویدیویی شناخته می‌شود که در جریان آن هزاران بازیکن در مدت زمان ۲۱ ساعت با یکدیگر به مبارزه و نبرد پرداختند.

بیشتر بخوانید: آشنایی با بهترین تیم های EA Sports FC 2024

Fallout 76

  • سازنده و ناشر: بتسدا
  • سال انتشار: ۲۰۱۸
  • سبک: اکشن نقش‌آفرینی
بازی Fallout 76

در این موضوع که مجموعه فال‌اوت یکی از جریان‌سازترین آثار صنعت بازی‌های ویدیویی است، شکی نیست. اما نمی‌توان منکر این موضوع شد که پخش سریال تلویزیونی این مجموعه از شبکه آمازون پرایم جانی دوباره به فروش آن داد. اتفاقی که باعث شده است پس از سال‌ها باری دیگر نسخه‌های مختلف این مجموعه بر سر زبان‌ها بیافتند و بازیکنان بسیاری مجاب شوند که به تجربه آن‌ها بپردازند. در بین بازی‌های مختلف سری فال‌اوت شاید بداقبال‌ترین آن‌ها Fallout 76 باشد که به‌علت سیاست‌های غلط بتسدا و محتویات نه‌چندان آن در زمان عرضه باعث شد مورد آماج حملات منتقدین و بازیکنان قرار گیرد.

البته که استودیو بتسدا از زمان انتشار فال‌اوت ۷۶، تمامی تلاش خود را کرد تا با عرضه محتویات مختلف و برگزاری رویدادهای گوناگون، ارزش تجربه آن را چندین برابر کند. وقایع این بازی در سال ۲۱۰۲ رخ می‌دهد و بازیکنان کنترل یکی از ساکنان دریچه شماره ۷۶ را به‌عهده می‌گیرند که پا به دنیای نابودشده به‌نام Appalachia می‌گذارند و وظیفه پیدا می‌کنند تا باری دیگر آن‌جا را برای بشریت قابل سکونت کنند. بخش اصلی بازی به‌صورت چندنفره دنبال می‌شود و بازیکنان می‌توانند درکنار دیگر کاربران در دنیای بی‌حدوحصر بازی به‌گشت‌و‌گذار بپردازند، پایگاه ایجاد کرده و در دنیای بازی پیشرفت کنند.

بیشتر بخوانید: معرفی بازی «ظهور پادشاهان»؛ جنگی برای سلطنت

💠 کانال «صبح من» در بله  💠 کانال «صبح من» در ایتا  💠 کانال «صبح من» در واتساپ

لینک کوتاه : https://sobheman.com/?p=75077
  • منبع : زومیت
  • 4 بازدید

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.