«صبح من» با نجوم: فضاپیماها گاهی یک مأموریت خاص و گاهی چندین نوع مأموریت مختلف را انجام میدهند. فضاپیماهای کنارگذر، هدف خود را در حال گذر بررسی میکنند. مدارگردها در حال گردش به دور هدف، در مورد آن تحقیق میکنند و نوع دیگری از فضاپیماها بر روی سطح هدف خود فرود میآیند.
به گزارش مجلهی خبری «صبح من»، فضاپیماهای کوچک میتوانند به فضاپیماهای بزرگتر متصل شوند. در هنگام فرود، فضاپیمای کوچکتر جدا میشود تا جو یا خاک را بررسی کند.
وُویجر ۲

فضاپیمای وویجر ۲، سفری طولانی به سیارههای غولپیکر منظومهی شمسی داشته است. این فضاپیما بین سالهای ۱۹۷۹ تا ۱۹۸۹ به مشتری، زحل، اورانوس و نپتون سفر کرده است.
روزِتا

فضاپیمای روزتا در پایان سفر ده سالهی خود به نزدیک یک ستارهی دنبالهدار خواهد رسید و فضاپیمای فیلائه را بر روی سطح آن خواهد نشاند. روزتا در سفر خود به خورشید، به دور این دنبالهدار خواهد چرخید.
سیّار
پنج فضاپیمای سیار به فضا رفتهاند. دو فضاپیما به ماه و سه فضاپیما به مریخ. اولین فضاپیمایی که به مریخ رفت. به اندازهی یک مایکروفر بود و سوجورنر نام داشت. این فضاپیما در سال ۱۹۹۷ حدود سه ماه کار کرد.
لونوخود ۱

اولین فضاپیمای فرودی، لنوخود ۱ بود. این فضاپیما از نوامبر ۱۹۷۰ به مدت ۱۰ ماه بر روی ماه تحقیقات انجام داد. فضاپیمای لونوخود ۲ در سال ۱۹۷۳ بخش دیگری از ماه را مورد کاوش قرار داد.
استارداست

گاهی فضاپیما با نمونهای از مأموریت بازمیگردد. فضاپیمای ۳۰ قمر، در دههی ۱۹۷۰ با نمونهی خاک ماه بازگشت. استارداست نیز در سال ۲۰۰۶ ذراتی از ستارههای دنبالهدار را به زمین آورد.
کاسینی هویگنس

کاسینی هویگنس، یکی از بزرگترین و پیچیدهترین فضاپیماهایی است که تاکنون ساخته شده است. این فضاپیما در سال ۲۰۰۴ روی سیارهی زحل فرود آمد. کاسینی پیش از رها شدن هویگنس در مدار زحل قرار گرفت.
بخشهای پیشین:
تایپ و تنظیم: مجلهی خبری «صبح من»
کانال «صبح من» در بله:
https://ble.ir/sobheman
کانال «صبح من» در ایتا:
https://eitaa.com/Sobheman
«صبح من» در واتساپ:
https://chat.whatsapp.com/JPOHOIJyTZxGWNSEODLvVq