«صبح من» با دانستنیهای آشپزی: امروزه فویل آلومینیوم به عنصری ضروری در آشپزخانهها برای پخت و پز و نگهداری از مواد غذایی، تبدیل شده است، اما مطالعات جدید به برخی از بیماریهای مرتبط با افزایش درصد آلومینیوم در بدن ما اشاره دارد.
به گزارش مجلهی خبری «صبح من»، این میزان آلومینیوم در بدن بیشتر به دلیل استفاده از فویلهای آلومینیومی و تماس مستقیم آنها با مواد خوراکی در هنگام پخت و پز یا نگهداری از مواد غذایی است.

آلومینیوم فلزی است که بر روی اعصاب، اثر مخربی دارد، بنابراین به عنوان یک عامل ایجاد کننده بیماری آلزایمر به عملکرد مغز آسیب میرساند.
پزشکان در مورد قرار گرفتن در معرض این فلز هشدار میدهند، چراکه بالا رفتن میزان این ماده در بدن، منجر به وخامت وضعیت ذهنی، از دست دادن هماهنگی، تعادل و حافظه خواهد شد. این موارد، ممکن است تاثیر مستقیم و فوری نداشته باشد، اما بیشک در دراز مدت ظاهر میشوند.
پخت و پز با فویل آلومینیومی همچنین ممکن است استخوانها را تحت تاثیر قرار دهد، چراکه تجمع این مادهی معدنی در استخوانها، منجر به کاهش کلسیم در بدن و آسیب به سلامت و استحکام استخوانها خواهد شد.

محققان در مطالعات دیگری، دریافتهاند، فیبروز ریوی و سایر مشکلات تنفسی، با استنشاق ذرات آلومینیوم مرتبط است.
استفاده از آلومینیوم علاوه بر فویلهای آلومینیومی، ظروف و قوطیهای نگهداری محصولات غذایی از این جنس را نیز در بر میگیرد.
اما چگونه ذرات آلومینیوم وارد غذای ما میشوند؟
قرار گرفتن فویل آلومینیوم در دمای بالا، باعث تحریک ذرات آن شده و این ذرات، به داخل غذا منتقل شوند.

همچنین زمانی که مواد غذایی در کنار ادویهها، آب لیمو یا آب گوجه فرنگی قرار میگیرند، ذرات آلومینیوم در نتیجهی تعامل با مواد اسیدی، به غذا، نفوذ میکنند.
در پایان باید گفت، دوری از قرار گرفتن مواد غذایی در معرض این فلز به بدن ما این فرصت را میدهد که مقدار اضافی آن را دفع کند و آسیبهای ناشی از آن را ترمیم کند.
ترجمه و تنظیم: مجلهی خبری «صبح من» ـ استفاده از مطلب تنها با ذکر منبع، مجاز است.
اخبار «صبح من» را در بله و ایتا دنبال کنید:
کانال «صبح من» در بله:
https://ble.ir/sobheman
کانال «صبح من» در ایتا:
https://eitaa.com/Sobheman