تاریخ : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024
8

خطرات نشستن قورباغه ای یا W در کودکان

  • کد خبر : 52170
  • 22 خرداد 1403 - 14:20
خطرات نشستن قورباغه ای یا W در کودکان
اگر متوجه شدید که کودک شما به مدت طولانی در طول بازی به شکل w نشسته است، باید کودک خود را برای نشستن به حالت دیگری تشویق کرده و موقعیت های جایگزین را به کودک خود بیاموزید. در این مقاله به عوارض نشستن به شکل W و تأثیرات طولانی مدت آن اشاره شده است.

«صبح من» با سلامت: نشستن قورباغه ای در کودکان یا “به شکل w نشستن” وضعیتی است که در میان بسیاری از کودکان شایع است. در این وضعیت نشستن، کودک روی باسن نشسته، زانوها را به عقب خم می کند، کف پاها برگردانده شده و پاها به طرفین باز می شوند و در کل پاها به شکل حرف انگلیسی w درمی آیند.

چرا نشستن به شکل W بد است؟

به گزارش مجله خبری صبح من، کودکان به دلایل مختلف به شکل W می نشینند. رایج ترین دلیل اینکه کودکان وضعیت نشستن W را انتخاب می کنند آسان بودن آن است! برای نشستن به شکل W، حداقل قدرت تنه و فعال شدن عضله اصلی لازم است. کودکانی که تون عضلانی کمتری دارند و قدرت تنه آن ها کاهش می یابد، اغلب این وضعیت را انتخاب می کنند زیرا استقامت بیشتری نسبت به سایر موقعیت های نشسته دارند.

دلیل دیگر اینکه کودکان حالت نشسته W را انتخاب می کنند، ثابت بودن آن است! نشستن به شکل W پشتیبانی گسترده ای به کودکان می دهد و آنها را برای بازی بسیار پایدار می کند. بر خلاف سایر حالت های نشستن که احتمال افتادن کودک وجود دارد، کودکان معمولاً در حالت نشسته W نمی افتند. آن ها همچنین نیازی به استفاده از واکنش های تعادل، هنگام نشستن به شکل W ندارند؛ زیرا به دلیل پشتیبانی گسترده، دستان آنها را برای بازی و اکتشاف آزاد می کنند.

می توان گفت تقریباً همه کودکان نشستن به شکل w را خواهند داشت. اگر فرزند شما از حالت نشسته W به عنوان موقعیت انتقالی (مثلاً بین نشستن و سینه خیز رفتن) استفاده می کند، هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد.

عوارض نشستن به شکل w

اگر متوجه شدید که کودک شما به مدت طولانی در طول بازی به شکل w نشسته است، باید کودک خود را برای نشستن به حالت دیگری تشویق کرده و موقعیت های جایگزین را به کودک خود بیاموزید. در اینجا به چندین عوارض نشستن به شکل W و تأثیرات طولانی مدت آن اشاره شده است:

ضعیف شدن هسته اصلی بدن

اگر کودک شما به طور مداوم به شکل W نشسته است، در طول بازی عضلات اصلی خود را درگیر نمی کند. این می تواند تأثیرات طولانی مدت بر وضعیت و تعادل او داشته باشد.

تضعیف مفاصل ران / دررفتگی لگن و ران

اگر کودک شما سابقه دیسپلازی مفصل ران دارد ، هرگز نباید در وضعیت W باشد. این وضعیت به ران ها، زانوها و مچ پا فشار وارد می کند و می تواند منجر به رشد غیرطبیعی مفاصل ران شود.

عدم یادگیری مهارت خط متقاطع

وضعیت نشسته W چرخش تنه و وزن بدن را محدود و دستیابی کودکان به سراسر بدن را دشوار می کند. این می تواند تأثیرات پایدار بر واکنش های تعادل و مهارت های هماهنگی داشته باشد.

عدم تمایل به استفاده از دست مخالف

همانطور که گفته شد وضعیت نشستن W چرخش تنه را محدود می کند، به این معنی که دست راست تمایل به انجام وظایف در سمت راست بدن و دست چپ تمایل به انجام وظایف در سمت چپ بدن دارد. استفاده از دست برای سمت مخالف بدن ، برای تمرین مهارت نوشتن و رشد مهارت حرکتی مهم و ضروری است.

سفتی عضلات پا

وقتی کودک در حالت نشسته W قرار دارد، پاها “قفل” می شوند، به این معنی که عضلات پاها، آنطور که باید دراز و کوتاه و یا حرکت داده نمی شوند. این می تواند منجر به گرفتگی در ناحیه باسن، زانو و مچ پا و همچنین رشد ضعیف مهارت حرکتی شود.

اگر متوجه شده اید که فرزند شما در حین بازی و یا خوابین به شکل w است، در اینجا چند راهکار آسان آورده شده است که می توانید برای دلسرد کردن کودک و یا اصلاح موقعیت نشستن از آن ها استفاده کنید.

چگونه می توان W نشستن کودک را اصلاح کرد؟

کودکانی که در حالت W قرار می گیرند ، به تدریج خود را به راحتی از این موقعیت خارج می کنند. در بیشتر موارد نیازی به اصلاح آن ها نیست. اما اگر کودک خود را به طور مداوم و برای مدت طولانی در همان وضعیت می بینید ، باید به این موضوع توجه کنید.

موقعیت های نشستن جایگزین را به آنها بیاموزید. هر یک از موارد زیر بر نشستن به شکل w ترجیح داده می شود :

  • دراز کردن پاها: نشسته با پاهای صاف و کشیده به جلو.
  • قرار دادن پاها کنار هم به یک سمت: نشستن در حالی که هر دو زانو خم شده و در یک جهت قرار دارند.
  • نشستن حلقه ای: نشسته با پاها در جلو و هر دو زانو به شکل حلقه خم می شوند.
  • چهار زانو نشستن: در حال چهار زانو نشستن، زانوها خم شده پاها زیر آن جمع می شوند.
  • نشستن روی صندلی یا چهار پایه: این یک تکنیک عالی برای کودکانی است که هنگام نشستن روی زمین اصرار زیادی برای نشستن به شکل W دارند.

اگرچه این موقعیت های جایگزین نشسته ممکن است در ابتدا ناخوشایند باشند، اما با تقویت عضلات اصلی آن ها، راحت تر به مدل های جایگزین عادت می کنند. استفاده از ترکیبی از این حالت های نشسته می تواند به بهبود تعادل و کشش عضلات کودک شما کمک کند.

صرف نظر از اینکه از کدام موقعیت های نشسته استفاده می شود، توجه داشته باشید که کودک شما چند بار به دستان خود به جلو تکیه یا به دیوار تکیه داده است. سعی کنید خم شدن ثابت در هر حالت نشسته را به حداقل برسانید تا عضلات هسته تقویت شوند.

  • مرتباً به کودک خود یادآوری کنید که “پاهایش را درست کند“. به کودکان خود بگویید که که هنگام نشستن مطمئن شوید می توانید انگشتان پا را ببینید. این امر مانع از آن می شود که پاها پشت سرشان قرار بگیرند، همانطور که در نشستن W اتفاق می افتد.
  • در جایی بازی کنید که کودک شما مرتباً موقعیت خود را تغییر می دهد تا مانع از این شود که او وقت زیادی را روی زمین به شکل w نشسته باشد.

اگر سوال یا نگرانی دیگری دارید، همیشه می توانید نشستن W و تأثیرات طولانی مدت آن را با پزشک متخصص اطفال خود در میان بگذارید. اگر کودک شما زیر ۳ سال است، ممکن است درمان زودهنگام موثر باشد.

چرا نشستن W برای کودکان مبتلا به فلج مغزی خطرناک است؟

نشستن به شکل w معمولاً در سنین ۲-۶ سالگی اتفاق می افتد. به طور کلی مسئله بزرگی نیست زیرا بیشتر کودکان با بزرگتر شدن، از این حالت نشستن تغییر پیدا می کنند. اما از آنجا که کودکان مبتلا به فلج مغزی ممکن است با تون عضلانی غیرطبیعی، وضعیت بد بدن، حرکات غیرقابل کنترل، تعادل و هماهنگی دست و پنجه نرم می کنند، نشستن W می تواند به طور قابل توجهی در رشد آن ها اختلال ایجاد کند. برای به حداقل رساندن تأثیرات مضر W نشستن، مداخله زودهنگام لازم است. هرچه زودتر به اصلاح یک عادت بد پرداخته شود، درمان آن آسان تر خواهد بود.

اخبار «صبح من» را در بله و ایتا دنبال کنید:
کانال «صبح من» در بله:
https://ble.ir/sobheman
کانال «صبح من» در ایتا:
https://eitaa.com/Sobheman

لینک کوتاه : https://sobheman.com/?p=52170

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.