تاریخ : شنبه, ۳۱ شهریور , ۱۴۰۳ Saturday, 21 September , 2024
1

محل ظهور و مکان خلافت حضرت مهدی(عج) کجا خواهد بود؟

  • کد خبر : 39534
  • 07 اسفند 1402 - 9:00
محل ظهور و مکان خلافت حضرت مهدی(عج) کجا خواهد بود؟
در رابطه با محل ظهور امام زمان(عج) و انتخاب یاران و فرماندهان لشکر و نیز مکان خلافت حضرت مهدی(عج) روایاتی وجود دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

مجله‌ی خبری «صبح من»: زمان و مکان ظهور حضرت مهدی(عج) و مکان خلافت ایشان، سوالی است که در ذهن هر عاشقی وجود دارد. در رابطه با محل ظهور امام زمان(عج) و انتخاب یاران و فرماندهان لشکر و نیز مکان خلافت حضرت مهدی(عج) روایاتی وجود دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

به گزارش مجله‌ی خبری «صبح من»، امام زین العابدین(ع) در روایتی می‌فرمایند: «اما من ابراهیم فخفاء الولاده و اعتزال الناس»؛ اما سنت ابراهیم(ع) در آن حضرت مخفی بودن ولادت و عزلت او از مردم است و از امام صادق(ع) روایت شده است: ابراهیم(ع) در یک روز به قدری رشد می‌کرد که دیگران در یک هفته رشد می‌کنند و در یک هفته به قدری رشد داشت که دیگران در یک ماه رشد می‌کنند و در یک ماه به قدری که دیگران در یک سال؛ قائم(عج) نیز چنین بود، چنان که در خبر حکیمه رضی الله عنها آمده است.

طبق روایات متواتر از طریق شیعه و سنی، که قیام شکوهمند آن مصلح جهانی از سرزمین و از مسجدالحرام، کنار کعبه معظمه آغاز خواهد شد و تعداد ۳۱۳ نفر از اصحاب او که فرماندهان لشکری و کشوری آن حضرت هستند، در میان رکن و مقام با آن حضرت بیعت می‌کنند، آن گاه تعداد ۱۰ هزار نفر تکمیل می‌شود و وجود مقدس حضرت بقیه الله(عج) با سپاه ۱۰ هزار نفری از مکه حرکت می‌کنند و به اصلاح جهان می‌پردازند.

مفضّل از حضرت صادق(ع) می‌پرسد:ای آقای من! حضرت مهدی(عج) از کجا و چگونه ظهور می‌کند؟، حضرت فرمودند:«ای مفضل! او به تنهایی ظهور می‌کند و به تنهایی کنار کعبه می‌آید و به تنهایی شب را در آنجا می‌گذراند».

در روایت دیگری می‌فرماید:«چون مهدی به درآید، به مسجدالحرام رود، رو به کعبه و پشت به مقام ابراهیم بایستد. دو رکعت نماز گزارد، آنگاه فریاد برآورد:«ای مردمان! منم یادگار امام و یادگار نوح و یادگار ابراهیم و یادگار اسماعیل. منم یادگار موسی و عیسی و محمد… منم صاحب قرآن و زنده کننده سنت… .

بر اساس روایات و احادیث متعدد، مرکز خلافت امام زمان(عج) پس از ظهور ایشان کوفه خواهد بود. در این روایات، به طور خاص از مسجد سهله به عنوان محل اقامت ایشان نام برده شده است.

سابقه تاریخی: کوفه در صدر اسلام از اهمیت سیاسی و مذهبی بالایی برخوردار بود و به عنوان مرکز خلافت حضرت علی(ع) شناخته می‌شد.

موقعیت جغرافیایی: کوفه در موقعیتی استراتژیک در بین عراق و حجاز قرار دارد و دسترسی به سایر نقاط جهان اسلام را آسان می‌کند.

آمادگی مردم: مردم کوفه سابقه دیرینه‌ای در حمایت از اهل بیت(ع) دارند و از آمادگی بیشتری برای پذیرش حکومت امام زمان(عج) برخوردارند.

امام صادق(ع): «هرگاه قائم ما قیام کند، نخستین منزلش کوفه است و در مسجد سهله فرود می‌آید و اصحابش به او ملحق می‌شوند.»

امام باقر(ع): «هنگامی‌که قائم ما قیام کند، بیت المقدس را فتح می‌کند و آن را مقر حکومت خود قرار می‌دهد.»

لینک کوتاه : https://sobheman.com/?p=39534

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.