«صبح من» با تغذیه: خرما به دلیل طعم لذیذ و خواص بیشماری که دارد، یکی از میوههای خشک پرطرفدار است.
به گزارش مجلهی خبری «صبح من»، خرما یکی از مواد غذایی پر خاصیت است که علاوه بر داشتن دست کم ۱۵ نوع ماده معدنی مهم، ویتامینهای زیادی را برای بدن فراهم میکند اما خوردن بیش از حد آن، خطراتی برای سلامتی دارد که در ادامه به آنها میپردازیم:
افزایش وزن
خوردن خرما در رژیم غذایی ضرری ندارد، اما باید مراقب بود که در مصرف آن زیادهروی نشود، چراکه ممکن است به دلیل کالری بالای آن، که بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ کالری در ۱۰۰ گرم خرما است، باعث افزایش وزن شود.
بالا رفتن قند خون
اگرچه قندهای موجود در خرما، طبیعی هستند، اما در صورت مصرف زیاد، ممکن است قند خون به شدت افزایش یابد، بنابراین افراد دیابتی باید پیش از خوردن آن، با پزشک مشورت کنند تا میزان مطمئن مصرف خرما را برای آنان تعیین کند.
نکتهی مهم: فردی که از چاقی رنج میبرد و قند خون تجمعی او بیش از ۷ درصد است و فعالیت بدنی ندارد، باید از خوردن خرما کاملاً پرهیز کند تا بتواند قند خون را تنظیم کرده و وزن خود را کاهش دهد.
بروز آلرژی
گاهی ممکن است بر اثر مصرف بیش از حد خرما، علایم آلرژی در برخی افراد ایجاد شود چراکه سولفاتهای موجود در آن ممکن است باعث درد معده، تحریک پوست و دمای بدن بالا شود.
مشکلات کلیوی
خرما حاوی درصد بالایی از ماده معدنی پتاسیم است که در صورت افزایش سطح آن در خون ممکن است بر سلامت کلیهها تأثیر منفی بگذارد. برای همین است که گاهی به بیماران کلیوی توصیه میشود از مصرف خرما پرهیز کنند.