تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024
2

بیمارستان ناصر غزه در حال تبدیل شدن به گورستان

  • کد خبر : 36756
  • 08 بهمن 1402 - 12:40
بیمارستان ناصر غزه در حال تبدیل شدن به گورستان
بیمارستان ناصر در شهر خان‌یونس در حال تجربه سناریوی بیمارستان الشفاء در شمال غزه است و رژیم اسرائیل با بمباران شدید و محاصره آن، به دنبال کشتار تدریجی بیماران و آوارگان حاضر در این بیمارستان و اشغال آن است.

«صبح من» با سیاسیت بین الملل: بیمارستان ناصر در شهر خان‌یونس در حال تجربه سناریوی بیمارستان الشفاء در شمال غزه است و رژیم اسرائیل با بمباران شدید و محاصره آن، به دنبال کشتار تدریجی بیماران و آوارگان حاضر در این بیمارستان و اشغال آن است.

به گزارش مجله خبری صبح من، «مرگ از همه طرف ما را احاطه کرده..همه جا را خون گرفته.. وضعیت جراحت پدر، مادر و برادرم وخیم است. گاهی با کمک نور تلفن همراه، پانسمانهایشان را عوض می‌کنیم. . اشغالگران ورودی‌های منتهی به مناطق اطراف مجتمع را تحت کنترل درآورده‌اند…اگر راه هم باز بود بدون خانواده‌ام هیچ جا نمی‌رفتم». این جملات را دعاء أبو عمر (۲۴ ساله) می‌گوید که پنجشنبه پیش در جریان بمباران حیاط پشتی مجتمع بیمارستانی ناصر در شهر خانیونس به همراه شماری از آوارگان فلسطینی که اغلب بیمار و مسن بودند، مجروح شد.

اشرف القدره سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه نیز وضعیت بیمارستان ناصر را «فاجعه‌بار» توصیف می‌کند و از اتمام بیشتر دارو‌ها، مسکن‌ها و حتی مواد غذایی برای حاضران در این بیمارستان از روز پنجشنبه پیش خبر می‌دهد و می‌گوید «بیمارستان تنها برای سه روز دیگر سوخت دارد». در حال حاضر در این بیمارستان ۱۵۰ نفر از کادر درمان، بیش از ۳۵۰ بیمار و مجروح و صدها آواره فلسطینی حضور دارند. اسرائیلی‌ها تردد در شهر خان‌یونس را ممنوع کرده‌اند و به همین دلیل شماری از مجروحان به شهادت رسیدند. این سناریو در حال تکرار برای بیمارستان‌های دیگر شهر از جمله بیمارستان الامل و بیمارستان اروپایی است.

پرستار حسن زیاد می‌گوید با علم به این‌ که می‌داند اشغالگران به دنبال تکرار سناریوی بیمارستان‌ شفا و ده‌ها بیمارستان دیگر، در خان‌یونس هستند، حاضر به ترک بیماران و مجروحان نیست. او شاهد است که از روز چهارشنبه، فعالیت برخی از بخش‌های این بیمارستان کاملا متوقف شده و برخی عمل‌های جراحی اورژانسی، بدون نور و داروی مسکن، انجام می‌شود.

نظامیان اسرائیلی در اواخر اکتبر و نوامبر گذشته، چندین هفته بیمارستان شفا را در شمال غزه با ادعای وجود تونل‌ها و سازه‌های مقاومت در زیر آن، محاصره کردند و موجب شهادت شمار زیادی از آوارگان و مجروحان این بیمارستان به دلیل کمبود دارو، برق، کپسول اکسیژن و ..شدند و در نهایت در ۱۶ نوامبر بیمارستان را کاملا تخلیه و اشغال کردند اما هرگز نتوانستند ادعای خود را ثابت کنند. پس از خروج اشغالگران از این بیمارستان اعضای سازمان بهداشت جهانی از آن بازدید کردند و این مرکز پزشکی را «منطقه مرگ» توصیف کردند.

ارتش رژیم اسرائیل که بیش از یک ماه تلاش دارد کنترل کامل شهر خان‌یونس را به دست گیرند، چندین روز است که مجتمع بیمارستان ناصر بزرگترین بیمارستان نوار غزه پس از بیمارستان شفا را تحت بمباران شدید قرار داده‌اند و همزمان نیروهای زمینی آن تلاش دارند تا به سمت این بیمارستان که تنها با ده درصد توان خود در حال فعالیت است، پیشروی کنند و به همین دلیل در حال درگیری با نیروهای مقاومت در اطراف بیمارستان هستند.

ظرفیت بیمارستان ناصر ۳۵۰ بیمار است اما در حال حاضر بیش از هزار بیمار و مجروح در آن به سر می‌برند و مدیریت مجبور شده تعداد تخت‌های اورژانس را سه برابر کند و شمار اتاق‌های عمل را که پیش از عملیات طوفان‌الاقصی تنها ۴ عدد بود، به ۱۲ عدد و تخت‌های بخش مراقبت‌های ویژه را از ۱۲ تخت به ۴۰ عدد افزایش دهد.

لینک کوتاه : https://sobheman.com/?p=36756

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.