«صبح من» با زندگی: ساخت حباب ساز به روشی ساده و با کمترین امکانات ممکن است یکی از جذابیت های بزرگ و نوعی رویا برای کودکان باشد. کاری که آنها می توانند با والدین و بزرگان خود انجام دهند. این کاردستی علاوه بر اهمیت به عنوان وسیله ای برای سرگرمی ؛ این می تواند اهداف مهم تری مانند پرورش فکر و خلاقیت هنگام ساخت آن ، و گسترش تخیل کودکان در هنگام بازی با آن باشد.
آموزش ساخت مایع حباب ساز با روش ساده
به گزارش صبح من، حباب های زیبایی که در کودکی با فوت کردن شما عزیزان شکل می گرفت و در هوا شروع به چرخش می کردند با وجود کم رنگ بودن خاطره ای پر رنگ از خود در ذهن شما باقی گذاشته اند.
حباب هایی که با هر پرواز خود، خیال و رویای شما را به پر کشیدن وا می داشته اند؛ شاید برای شما جالب باشد که بگوییم می توانید با ساخت حباب ساز نه تنها تعداد اندکی از حباب ها را با کلی سختی و زحمت به پرواز درآورده، بلکه هزاران حباب را بال پرواز می دهید.
بارها تکرار شده است که کودک شما ، یا حتی گاهی خود شما ، با دمیدن نفس هنگام شستن دستان با مایع ، حباب های زیبا و دوست داشتنی ایجاد می کند. این حباب سازی کمی گسترده تر شده و به یک سرگرمی و هنری تبدیل شده است که امروزه در اشکال مختلف مایع حباب ساز و همچنین دستگاه حباب سازی تهیه و عرضه می شود.
این محصول محبوب برای کودکان علاوه بر تهیه ساده در خانه ، می تواند از بازار خریداری و تهیه شود. با ما همراه باشید تا روش های جالب و آسان ساخت مایع حباب ساز و همچنین حباب ساز را در خدمت شما قرار دهیم.
وسایل مورد نیاز
- یک دوم پیمانه مایع ظرفشویی
- یک دوم پیمانه شکر
- ۴ پیمانه آب گرم
روش آماده سازی
ابتدا شکر را در آب گرم بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس ، در مرحله دوم ، مایع ظرفشویی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به طوری که یک راه حل یکنواخت نتیجه کار شما است. حالا بهتر است مدتی (چند ساعت) آن را کنار بگذارید تا برای استفاده آماده شود.
ساخت مایع حباب دار با گلیسیرین
- ۶ پیمانه آب (مقطر)
- ۱ قاشق غذاخوری گلیسیرین
- ۱ قاشق غذاخوری صابون مایع یا مایع ظرفشویی
روش آماده سازی
مایع ظرفشویی (معمولی) و آب را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. مقدار آب باید ۶ برابر مایع ظرفشویی باشد. به آرامی هم بزنید تا خوب و صاف حل شود. البته نباید کف کند. سپس به این مخلوط گلیسیرین اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. اکنون مایع حباب ساز آماده است. درب ظرف را ببندید و به مدت ۲۴ ساعت کنار بگذارید تا خوب آماده شود.
توجه: اگر گلیسیرین در دسترس نیست ، می توانید از شربت ذرت (معادل ۱/۴ پیمانه) استفاده کنید.
اگر از مایع ظرفشویی با مقاومت بالا و کف بالا استفاده می کنید ، لازم است مقدار گلیسیرین مصرفی را از ۱ قاشق غذاخوری به ۲ قاشق غذاخوری تغییر دهید.
وسایل مورد نیاز
- نی
- آکاسیف (یونولیت)
- بطری پلاستیکی
- درب بطری
- موتور الکتریکی
- سر باطری
- باطری
- سیم
- کلید
- پروانه
- مداد – ماژیک
- کاتر
- خط کش
- چسب حرارتی
- چسب قطره ای
روش ساخت اول
ابتدا درب پلاستیکی قوطی نوشابه را جدا کرده و با استفاده از خط کش آن را به ۸ قسمت مساوی روی آن تقسیم کرده و هر خط را با مداد خط کشی رنگ آمیزی کنید. سپس ، در مرحله دوم ، نی های پلاستیکی (۴ رنگ مختلف) را برش داده و به دو قسمت تقسیم کنید ، هر نی باید دو عدد نی شود. شما در پایان باید ۸ نی داشته باشید.
هر یک از نی ها را بر روی یکی از خطوط به دست آمده قرار دهید و با استفاده از چسب قطره ای آن را بچسبانید.یک نی دیگر را برداشته و با استفاده از چاقویی تیز، آن را مانند خیار به حلقه حلقه برش بزنید، حلقه های برش خورده را اکنون با چسب قطره ای به پهلوی نی ها بچسبانید؛ این عمل را برای تک تک نی ها انجام دهید.
در این مرحله ، اکنون بطری پلاستیکی را برداشته و به صورت خودکار یک جعبه مستطیل شکل روی آن بکشید. سپس آن را با کاتر برش دهید. یونولیت مستطیل شکل ، به اندازه یک بطری پلاستیکی را روی میز کار قرار دهید و بطری را با استفاده از چسب داغ روی آن بچسبانید و ثابت نگه دارید.
دو قطعه یونولیت مستطیل شکل به همان اندازه و همچنین یک قطعه یونولیت مستطیل شکل کوچکتر برش دهید. دو قطعه هم اندازه را با استفاده از چسب داغ بهم بچسبانید ، سپس قطعه کوچکتر را از ارتفاع بچرخانید و بچسبانید ، قطعه یونولیتی بدست آمده را روی صفحه اصلی (یونولیت بزرگ) کنار بطری بچسبانید.
دو قطعه یونولیت دیگر را دوباره کمی کوچکتر و کوتاه کنید و به همین ترتیب با چسب داغ آن را بچسبانید و با کمی فاصله روی همان صفحه بچسبانید. موتور الکتریکی را بین درب بطری حبابی قرار دهید. ؛ سپس چسب را روی پایه یونولیتی کنار بطری پلاستیکی قرار داده و با استفاده از چسب حرارتی بچسبانید.
اکنون پروانه را روی موتور الکتریکی قرار دهید و آن را تعمیر کنید. سپس با استفاده از چسب حرارتی به روش موتور الکتریکی قبلی آن را بر روی پایه آکاسیفی کوچکتر قرار داده و با چسب ثابت کنید.
تا این مرحله خوب پیش رفت. برای کار با پروانه و حباب ساز به برق نیاز است. برای این منظور شما به ۲ باتری و دو سر باتری نیاز دارید. سیم ها را در قسمت های مورد نظر باتری و سر باتری برای اتصال گره بزنید. سپس دو عدد سر باطری را در کنار یکدیگر بر روی آکاسیف نصب کرده و با چسب محکم کنید.
به همین ترتیب ، یک باتری را نزدیک پروانه و دیگری را نزدیک حباب قرار دهید. سیم های سر باتری ، باتری و موتور الکتریکی را متصل کرده و بچرخانید. در آخر ، آن را با نوار چسب محکم کنید.
وسایل مورد نیاز
- جوراب
- بطری پلاستیکی کوچک
- ظرفی حاوی مایع حباب ساز
روش ساخت دوم (آسان و ساده)
انتهای یک بطری پلاستیکی کوچک را برش بزنید.
بطری را داخل یک جوراب قرار دهید.جوراب را که داخل آن بطری وجود دارد را در مایع حباب ساز فرو ببرید.
سپس از آن خارج ساخته و از قسمت دهان بطری در آن دمیده و با فوت کردن حباب های زیبایی را خارج نمایید؛ به همین سادگی شما یک حباب ساز ساخته اید.همچنین علاوه بر تهیه و ساخت حباب ساز می توانید زا انواع وسایل اطراف خود نهایت استفاده را برده و با ایده های خلاقانه از آنها به جهت ایجاد حباب های زیبا و شادی آفرین برای کودکان بهره ببرید:
- مگس کش
- درب بطری های پلاستیکی
- درب نمکدان
- سبدهای پلاستیکی کوچک
- نی
و ….
سخن آخر
در این مقاله روش جالب و آسان ساخت حباب ساز با استفاده از موتور الکتریکی و همچنین دو روش ساده و کاربردی ساخت مایع حباب ساز را آموزش داده ایم. امیدواریم مورد توجه عزیزانتان قرار گرفته باشد و بتوانید به راحتی این کاردستی دوست داشتنی و به یاد ماندنی را در خانه بسازید که قطعاً نقش مهمی در سرگرمی فرزندان شما دارد.