تاریخ : سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024
9

به بهانه انتقال احتمالی رامین رضاییان به استقلال؛ ۹ انتقال جنجالی فوتبال ایران

  • کد خبر : 55670
  • 24 تیر 1403 - 17:30
به بهانه انتقال احتمالی رامین رضاییان به استقلال؛ ۹ انتقال جنجالی فوتبال ایران
رامین رضاییان مدافع محبوب پرسپولیسی‌ها در آستانه انتقال به استقلال است؛ به همین بهانه ما امروز جنجالی‌ترین نقل‌وانتقالات تاریخ فوتبال ایران را برای شما قرار دادیم.

مجله خبری «صبح من»: رامین رضاییان مدافع محبوب پرسپولیسی‌ها در آستانه انتقال به استقلال است؛ به همین بهانه ما امروز جنجالی‌ترین نقل‌وانتقالات تاریخ فوتبال ایران را برای شما قرار دادیم.

چهار گل در شهرآورد آنهم از مدافعی کم نام و نشان که در سال ۱۳۷۵ از لیگ تاجیکستان به پرسپولیس پیوسته بود، مهدی هاشمی نسبت را به یکی از محبوب‌ترین و البته خاص‌ترین چهره‌های قرمز‌ها تبدیل کرده و او را تا حد اسطوره شدن رسانده بود تا اینکه او با انتقالی جنجالی به استقلال رفت. وقتی از هاشمی نسبت پرسیدند؛ پشیمان نیستی، اینطور پاسخ داده بود: «هزار بار دیگر هم به عقب برگردم با استقلال می‌بندم. من به پرسپولیسی‌ها گفتم نصف پول استقلال را هم بدهید می‌مانم، ولی ندادند. اگر از استقلال پول نمی‌گرفتم الان هزار و یک مشکل در زندگی‌ام داشتم.»

رکورددار حضور در تاریخ دربی با ۱۹ مسابقه بعد از علی پروین، بعد از ۸ فصل حضور در استقلال و درحالی‌که به یکی از ارکان موفقیت این تیم در سال منتهی به قهرمانی استقلال در فصل پنجم تبدیل شده بود، ناگهان سر از تیم حریف درآورد. نیکبخت واحدی‌ به دلیل آنچه که عدم تلاش باشگاه استقلال در حفظ خودش بیان کرد، درنهایت راهی پرسپولیس شد و حتی در یکی از دربی‌ها نیز به استقلال گل زد. ماجرای نیکبخت با بازگشت او به استقلال در ظاهر امر، ختم به خیر شد. این در حالی است که این چهره در حال حاضر خود را از پیشکسوتان استقلال معرفی می‌کند و خود را یک استقلالی دوآتشه می‌داند.

احمدرضا عابدزاده بعد از درخشش در «تام» اصفهان به استقلال پیوست و با درخشش در بازی‌های آسایی ۱۹۹۰ پکن و گرفتن دو پنالتی در دیدار فینال که منجر به قهرمانی ایران شد، خودش را به عنوان یکی از بهترین دروازه بانان ایران تثبیت کرد. این چهره که با استقلال سابقه قهرمانی در آسیا را هم تجربه کرد، در دیدار‌های مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۴ آمریکا مصدوم شد و در دوران مصدومیت با بی توجهی سران باشگاه استقلال روبرو شد و این علی عابدینی مدیرعامل وقت باشگاه بود که مخارج عمل عابدزاده در آلمان را پرداخت کرد. احمدرضا عابدزاده بعد از پایان دوران مصدومیت برای جبران کاری که عابدینی در حقش کرد، به پرسپولیس رفت و تا سال ۱۳۷۹ در جمه قرمز‌ها ماند و حالا هم به عنوان یکی از شاخص‌ترین پرسپولیسی‌ها شناخته می‌شود.

شاهرخ بیانی یکی از ستاره‌های مهم استقلال در دهه شصت بود که بازوبند کاپیتانی را هم بر عهده داشت و به همین دلیل حضور یکساله‌اش در پرسپولیس حتی با وجود اینکه به استقلال برگشت، یکی جنجالی‌ترین جا به جایی‌های فوتبال باشگاهی ایران است. جالب این است که شاهرخ با پیراهن پرسپولیس در دیدار شهرآورد دو بار به استقلال گل زد.

در آستانه فصل ششم رقابت‌های لیگ برتر علی انصاریان پس از مذاکراتی که با مسئولان باشگاه استقلال و امیرقلعه‌نویی داشت با آنها به توافق رسید و قرارداد خود را در هیات فوتبال استان تهران به ثبت رساند. علی انصاریان ازجمله بازیکنانی بود که از سوی آری‌ هان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در لیست بازیکنان مازاد این تیم قرار گرفته بود. در سال ۱۳۸۵ انصاریان در اقدامی پرحاشیه و جنجالی برای فوتبال‌دوستان، از تیم پرسپولیس تهران به تیم استقلال تهران رفت که البته یک فصل بیشتر هم در این تیم بازی نکرد. مرحوم انصاریان بعد‌ها اعتراف کرد از رفتار پرسپولیسی‌ها دلش شکسته و با دلی مغموم به استقلال پیوست؛ هرچند که در مدت زمان حضور در جمع آبی‌پوشان او با همه وجود و تعصبش این تیم را همراهی کرد.

جواد الله‌وردی مدافع تاج در حالی در سال ۱۳۵۳ آبی پوشان را برای رفتن به پرسپولیس ترک کرد که متهم اصلی شکست شش گله برابر پرسپولیسی‌ها بود، به طوریکه خیلی‌ها می‌گفتند، الله وردی به قول معروف به بازیکنان رقیب «راه» داده است. به همین دلیل بعد از سال‌ها هنوز از این انتقال به عنوان انتقالی جنجالی و مبهم یاد می‌شود. ظاهراً بعد از پایان شهرآورد معروف سال ۵۲ الله‌وردی در رختکن با خسروانی مالک تاج سابق درگیر می‌شود و همانجا اعلام می‌کند که به پرسپولیس خواهد رفت.

در سال‌هایی که این قدر رسانه نبود ولی هواداران عاشقانه‌تر فوتبال را دوست داشتند، انتقال غلام فتح‌آبادی از استقلال به پرسپولیس، جنجال‌ساز شد. سال ۵۸ او برای استقلال در شهرآورد گل زد. هواداران به فتح‌آبادی علاقه‌مندتر شده بودند اما او به ناگهان سر از پرسپولیس درآورد و تازه در شهرآورد هم گل زد. فتح‌آبادی تعریف می‌کند: «یک سال پس از ورودم به استقلال، به پرسپولیس رفتم و ۶ سال در این تیم ماندم. در لباس پرسپولیس هم به استقلال گل زدم و بعد از ۶ سال به استقلال برگشتم. چون آن زمان در تیم ملی من و پرویز مظلومی هماهنگ بودیم، به استقلال برگشتم تا با پرویز در یک تیم باشیم. چنگیز سمت چپ بود و تیم از سرعت او استفاده می‌کرد.»

رفتن آنها به سپاهان خیلی جنجال‌ساز شد. آن سال می‌گفتند قلعه‌نویی ستاره‌های استقلال را قر زده و به سپاهان برده تا این تیم را ضعیف کند. به خاطر همین شایعات، خسرو و رحمتی آن سال خیلی اذیت شدند. هواداران آن‌ها را پولکی می‌خواندند و در بازی با سپاهان در آزادی، شدیداً از خجالت هر دو آن‌ها درآمدند البته این دو بازیکن خیلی زود به استقلال بازگشتند.

در آغاز لیگ برتر ۸۳–۱۳۸۲، اکبر غمخوار ریاست باشگاه پرسپولیس را به‌ عهده گرفت و در این دوره بازیکنانی مانند رهبری‌فر که روابط گرمی با علی پروین داشتند، کنار گذاشته شدند. به همین دلیل رهبری‌‌فر پرسپولیس را ترک کرد و به پاس تهران پیوست. تنها گلی که او که برای پاس تهران به ثمر رساند، مقابل پرسپولیس و از روی نقطه پنالتی بود. در اولین رویارویی با پرسپولیس، پاس در دقایق پایانی صاحب ضربه پنالتی شد و رهبری‌فر پشت توپ قرار گرفت و پس از گل کردن توپ شادی عجیبی به نمایش گذاشت. رهبری‌فر سال بعد دوباره به پرسپولیس بازگشت.

گردآوری و تنظیم: مجله خبری «صبح من» – استفاده از مطلب تنها با ذکر منبع مجاز است
لینک کوتاه : https://sobheman.com/?p=55670
  • نویسنده : امیرعلی شعبانی
  • منبع : برترین‌ها-رویداد 24-فایندز
  • 110 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.