تاریخ : یکشنبه, ۱۵ مهر , ۱۴۰۳ Sunday, 6 October , 2024
5

آشنایی با ۸ ماده‌ی خوراکی گران‌قیمت دنیا

  • کد خبر : 25029
  • 13 شهریور 1402 - 9:40
آشنایی با ۸ ماده‌ی خوراکی گران‌قیمت دنیا
از زعفران تا جگر چرب... خوراکی‌هایی با قیمت نجومی! شاید برای شما جالب باشد که بدانید گران‌قیمت‌ترین مواد خوراکی دنیا، شامل چه موادی هستند. در ادامه به معرفی هشت خوراکی که در جهان قیمت بالایی دارند، می‌پردازیم.

«صبح من» با اقتصاد: از زعفران تا جگر چرب… خوراکی‌هایی با قیمت نجومی! شاید برای شما جالب باشد که بدانید گران‌قیمت‌ترین مواد خوراکی دنیا، شامل چه موادی هستند. در ادامه به معرفی هشت خوراکی که در جهان قیمت بالایی دارند، می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

زعفران

ارزش گرمی این ادویه از طلا هم بیشتر است چون گیاه زعفران تنها برای یکی دو هفته در پاییز گل می‌دهد، برداشت این ادویه نیروی کار زیادی لازم دارد و هر گل تنها سه عدد کلاله دارد.

خاویار

خاویار ترشی اشپل ماهی استروژن است. این ماهی رو به انقراض است. خاویار فیل‌ماهی زال – این گونه تقریبا به طور کامل در زیستگاه طبیعی خود منقرض شده – گرانترین نوع خاویار است.

صدف

صید بیش از حد و آلودگی ضربه سختی به منابع صدف زده و کمبود این ماده غذایی قیمتش را بالا برده. خواص مثبت و معروف صدف و تاثیرش بر غرایز جنسی بر گرانی‌اش بی‌تاثیر نیست.

قارچ دنبلان سفید (Truffle)

این ماده غذایی با ارزش در منطقه پیدمونته در شمال ایتالیا پیدا می‌شود و تنها بین ریشه‌های بعضی درختان خاص در طبیعت می‌روید. قارچ دنبلان سفید قابل کشت نیست.

ژامبون ایبری

نوعی ژامبون فرآوری‌شده که در اسپانیا و پرتغال تولید می‌شود. بهترین ژامبون ایبری از خوک‌هایی تهیه می‌شود که آزادانه در جنگ‌های بلوط می‌گردد و در دوره پایانی زندگی تنها بلوط خورده‌اند.

گوشت گاو واگیو

این گوشت مقدار زیادی رگه‌های چربی دارد که هنگام پخت آب می‌شود و گوشت را ترد و مرطوب می‌کند. نشان واگیو تنها به گاوهایی تعلق می‌گیرد که بر اساس دستورعمل‌های سخت‌گیرانه‌ای پرورانده و تغذیه شده باشند.

قهوه کوپی لواک

کوپی لواک، یا قهوه زباد، از دانه‌های قهوه‌ای تهیه می‌شود که زباد آسیایی خورده، ناقص هضم و سپس دفع شده‌اند.

جگر چرب (فوآ گرا)

فوآ گرا نوعی پاته است که از جگر اردک یا غازی تهیه می‌شود که بعضا تا ده برابر اندازه عادیش پروار شده باشد. برای تهیه این پاته دانه‌های ذرت را زوری و از طریق لوله به خورد غازها و اردک‌ها می‌دهند. امروزه این شیوه در بسیاری از کشورها ممنوع است.

لینک کوتاه : https://sobheman.com/?p=25029

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.