تاریخ : چهارشنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۳ Wednesday, 23 October , 2024
2

معرفی ۱۰ برنامه درسی رایگان در گوشی

  • کد خبر : 57512
  • 11 مرداد 1403 - 15:00
معرفی ۱۰ برنامه درسی رایگان در گوشی
موبایل و تبلت همیشه و همه جا در دسترس هستند و استفاده از برنامه کمک درسی بسته به نیاز شما، کمک می‌کند در روزهای تعطیل یا در مسافرت بدون همراه داشتن کتاب و دفتر به آموزش‌ها و درس‌هایتان رسیدگی کنید و از زمان مرده‌تان به بهترین نحو استفاده کنید.

«صبح من» با فناوری: فناوری مانند سایر بخش‌ها، در سیستم آموزش نیز حرکتی پنهانی داشته و روش‌های متعارف یادگیری را تغییر داده است. اقدامات آموزشی که می‌توان به کمک تلفن همراه انجام داد راحت‌تر و موثرتر از روش سنتی معمول است. این سیستم با اختراع برنامه‌های آموزشی تلفن همراه تغییر کرده است. اپلیکیشن آموزشی، الگوی جدیدی از یادگیری را در خود جای داده است.

به گزارش مجله خبری صبح من، در این مقاله به معرفی ۱۰ نمونه از بهترین برنامه های درسی می‌پردازیم. تعدادی از این اپلیکیشن های درسی رایگان برای دانش‌آموزان طراحی شده‌اند، برخی برای دانشجویان یا خودآموزها مفید هستند و بعضی دیگر به معلمان در آموزش کمک می‌کنند. با ما همراه باشید.

معرفی اپلیکیشن های درسی رایگان

۱. اپلیکیشن تراز
اپلیکیشن های درسی رایگان

برنامه کمک درسی تراز، یک اپلیکیشن جامع برای کنکوری‌ها به‌حساب می‌آید. این برنامه دارای امکانات مختلفی است تا به دانش‌آموزان در خواندن و مرور درس‌ها کمک کند. از جمله این امکانات می‌توان به ثبت برنامه روزانه، مشاهده آمار و اطلاعات دانش‌آموز توسط مشاور و ارائه گزارش هفتگی یا ماهانه از دروس، اشاره داشت. اپلیکیشن تراز همچنین دارای گروه‌های مشاوره است که کاربران می‌توانند در آن‌ها درخواست مشاوره کرده و حتی یک جلسه مشاوره رایگان دریافت کنند. این برنامه یک لیگ هفتگی هم دارد که در آن می‌توانید آمار درس خواندن خودتان را با دیگر کاربران مقایسه کنید.

۲. اپلیکیشن همیار
اپلیکیشن های درسی رایگان

یکی دیگر از برنامه های درسی رایگان، برنامه همیار است. این برنامه امکانات محدودتری دارد ولی در عوض تنها محدود به کنکوری‌ها نیست و در آن می‌توانید پاسخ فعالیت‌های درسی مختلف، سوالات کتاب‌ها و جزوه‌های آموزشی را پیدا کنید. این برنامه یک برنامه ساده با حجم کم است که به‌شما در حل گام‌به‌گام‌ها و درک بهتر دروس، کمک خواهد کرد.

۳. اپلیکیشن پُرسان
اپلیکیشن های درسی رایگان

یکی از جالب‌ترین نرم افزارهای آموزشی دوره متوسطه، اپلیکیشن پرسان است. این برنامه در حقیقت یک شبکه اجتماعی برای پرسیدن سوالات درسی و دریافت پاسخ‌ها از دیگر کاربران است. شما می‌توانید ابتدا درس مدنظر در پایه خودتان را مشخص کرده و سوال خود را همراه با یک تصویر از دیگران بپرسید. در صورتی که به سوالات دیگران پاسخ دهید، برنامه به شما امتیاز می‌دهد تا در رتبه‌بندی آن پایه، امتیاز بیشتری کسب کنید.

۴. مجموعه اپلیکیشن‌های آرول
اپلیکیشن های درسی رایگان

اپلیکیشن‌های آرول هرکدام مختص به پایه‌های مختلفی هستند و از پایه اول تا دبیرستان و همچنین دروس مختلف را شامل می‌شوند. با دانلود اپلیکیشن پایه و درس مدنظر خود، می‌توانید کتاب‌های درسی آن پایه را به همراه نمونه سوالات و گام‌به‌گام‌ها، در گوشی داشته و هر زمان که خواستید به آن‌ها دسترسی پیدا کنید. در کنار این برنامه‌ها، می‌توانید برنامه های آموزشی الفبای فارسی و برنامه‌های آموزشی زبان انگلیسی را نیز در بین اپ‌ها پیدا کنید.

۵. اپلیکیشن پادرس
اپلیکیشن های درسی رایگان

اپلیکیشن پادرس، برترین نرم افزار درسی برای دانش‌آموزان مقطع دبیرستان است. این برنامه محتوای تمام درس‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهد و در کنار آن نمونه سوالات، جزوات و همچنین ویدیوهای آموزشی را هم ارائه می‌کند. در این برنامه محتوای درسی مقاطع هفتم تا دوازدهم و همچین دروس هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش قابل دسترسی است. بدون پرداخت هزینه‌ای می‌توانید به محتویات پادرس دسترسی پیدا کنید.

۶. اپلیکیشن گاجینو
اپلیکیشن های درسی رایگان

اپلیکیشن آموزشی گاجینو یکی از بهترین برنامه های درسی برای دانش‌آموزان کنکوری و دانش‌آموزان سایر پایه‌ها است. در این برنامه می‌توانید فیلم‌های آموزشی مربوط به هر مبحث را مشاهده کنید، تمرین‌ها را حل کنید و با نرم‌افزار آزمون ساز پیشرفته آن آزمون طراحی کنید و خودتان را ارزیابی کنید. اما وجه تمایز گاجینو با سایر اپلیکیشن های درسی در امکان جزوه‌نویسی در آن است. همچنین با نصب این برنامه به راحتی به کلیه کتاب‌های انتشارات گاج دسترسی خواهید داشت. در این کتابخانه امکان جستجو و فیلتر کردن نیز وجود دارد.

علاوه بر این شما می‌توانید کتاب‌های مورد نیازتان را به کتابخانه شخصیتان اضافه کنید. موضوع بسیار مهم این است که کاربر می‌تواند با دریافت اشتراک و پرداخت مبلغ موردنظر، هر یک از ویدیوهای آموزشی این نرم‌افزار را دانلود کند. امکان این وجود دارد که گاجینو را برای مدت یک روز به‌طور آزمایشی و رایگان نصب کنید. این اپلیکیشن آموزشی دارای طراحی زیبا و جذابی است و دسترسی به بخش‌های مختلف آن آسان است.

۷. برنامه آکادمی خان
اپلیکیشن های درسی رایگان

آکادمی خان (Khan Academy) یک سازمان آموزشی بین‌المللی است که هدف خود را «ارائه امکانات آموزشی باکیفیت و با استاندارد بالا، به هرکس و در هر کجا» می‌داند. این اپلیکیشن آموزشی در همین راستا طراحی شده است. نرم‌افزار آکادمی خان برای شما در هر موقعیتی که هستید آموزش‌هایی دارد؛ دانش‌آموز، دانشجو، استاد یا خودآموز فرقی نمی‌کند!

با نصب این اپلیکیشن آموزشی می‌توانید از ۱۰.۰۰۰ ویدیوی آموزشی در زمینه‌های مختلف از جمله تاریخ، اقتصاد، ریاضی و … استفاده کنید و مهارت‌ها و دانش خود را ارتقا دهید. نکته‌های گام به گام و بیش از ۴۰.۰۰۰ تمرین نیز در اختیار شماست. نکته بسیار ارزشمند این است که آکادمی خان را می‌توانید در حالت آفلاین هم به‌کار ببرید. برای این کار محتواهای مورد نظرتان را انتخاب کنید و فهرستی برای خود تشکیل دهید. اپلیکیشن آکادمی خان رایگان و دارای ۲۰ مگابایت حجم است.

۸. اپلیکیشن آموزشی Coursera
اپلیکیشن های درسی رایگان

با اپلیکیشن آموزشی Coursera به بیش از ۲۰۰۰ دوره تخصصی که توسط ۱۴۰ عدد از بهترین کالج‌ها و دانشگاه‌های جهان ایجاد شده است دسترسی پیدا می‌کنید و با تسلط بر موضوعات مختلف از برنامه‌نویسی پایتون و علوم داده تا عکاسی و موسیقی، در حرفه خود پیشرفت می‌کنید.

در این برنامه ارتباط موثری بین دانشجویان و اساتید در سراسر دنیا ایجاد می‌شود. دانشجو می‌تواند دوره مورد نظرش را مرور کند، فیلم‌های سخنرانی را به‌طور آنلاین مشاهده کند یا آن‌ها را دانلود کند و در زمان مناسب ببیند، در آزمون شرکت کند و با پرداخت هزینه دوره یا عضویت در Coursera، گواهینامه بین‌المللی دریافت کند. همچنین علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های جدید بهترین دانشگاه‌های جهان را دنبال کنند.

۹. نرم افزار کلاس داری Google Classroom
اپلیکیشن های درسی رایگان

نرم افزار Google Classroom یکی از معروف ترین اپلیکیشن های درسی رایگان در دنیاست. این برنامه یک نرم افزار کلاس داری برای مدارس، موسسات غیرانتفاعی و هرکسی است که دارای یک حساب شخصی گوگل است. Google Classroom در داخل و خارج مدارس، اتصال بین دانشجو و استاد را آسان می‌کند.

استفاده از این نرم افزار برای معلمان فواید زیادی دارد. این اپلیکیشن آموزشی باعث صرفه‌جویی در وقت و کاغذ می‌شود و ایجاد کلاس، واگذاری تکالیف، برقراری ارتباط و سازماندهی را آسان می‌کند. معلم می‌تواند به اکانت‌های مختلف امکان اتصال به کلاس را بدهد و به این ترتیب به کلاس دانش‌آموزی را اضافه کند یا آن را از کلاس حذف کند. حتی می‌تواند با اشتراک‌گذاری یک کد اجازه دهد افراد به کلاس متصل شوند.

تکالیف در یک جا جمع‌آوری می‌شوند و در وقت معلم صرفه‌جویی می‌شود. کلیه موارد (به عنوان مثال، اسناد، عکس‌ها و فیلم‌ها) به‌طور خودکار در پوشه‌ها در گوگل درایو ثبت می‌شوند. معلم و دانش‌آموزان می‌توانند منابع مختلف و حتی پاسخ سوالات را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و Google Classroom به عنوان یک نرم افزار کمکی تدریس به‌کار گرفته شود. Google Classroom به معلمان اجازه می‌دهد تا اطلاعیه‌هایی را ارسال کنند و بحث کلاس را فورا شروع کنند.

۱۰. اپلیکیشن LiveBook
اپلیکیشن های درسی رایگان

لایوبوک شاید بهترین برنامه کمک درسی باشد. این برنامه یک اپ جامع است که در آن می‌توانید نمونه سوالات تمام مقاطع تحصیلی را پیدا کنید. همچنین ویدیوهای آموزشی پایه‌های مختلف، جزوه‌های درسی را دارد. اما جالب‌ترین ویژگی این برنامه پشتیبانی از واقعیت افزوده است. با کمک این ویژگی می‌توانید با دوربین گوشی یک صفحه به‌خصوص از کتاب درسی خود را اسکن کرده تا برنامه جزوات و محتوای آموزشی مربوط به همان بخش از کتاب را برای شما ارسال کند.

سوالات متداول

۱. آیا اپلیکیشن‌های درسی برای درس خواندن کافی هستند؟

پاسخ به این سوال به هر فرد بستگی دارد. ممکن است افرادی تنها با استفاده از این برنامه‌ها، بتوانند دروس را پاس کرده و مشکلی برایشان پیش نیاید. اما اکثر دانش آموزان، در کنار این برنامه‌ها نیاز به کمک بیشتر از سوی مدرسه و معلمین هستند.

۲. کدام اپلیکیشن برای کنکور بهتر است؟

اپلیکیشن‌های تراز و گاجینو با توجه به امکانات کاملی که برای مطالعه دروس و رفع اشکال دارند، می‌توانند از بهترین گزینه‌ها برای کنکوری‌ها به‌حساب بیایند.

سخن پایانی

موبایل و تبلت همیشه و همه جا در دسترس هستند و استفاده از برنامه کمک درسی بسته به نیاز شما، کمک می‌کند در روزهای تعطیل یا در مسافرت بدون همراه داشتن کتاب و دفتر به آموزش‌ها و درس‌هایتان رسیدگی کنید و از زمان مرده‌تان به بهترین نحو استفاده کنید.

اخبار «صبح من» را در بله و ایتا دنبال کنید:
کانال «صبح من» در بله:
https://ble.ir/sobheman
کانال «صبح من» در ایتا:
https://eitaa.com/Sobheman

لینک کوتاه : https://sobheman.com/?p=57512

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.